Inspiratie en interessante bijeenkomsten

icon7 oktober 2022

Gelderse wethoudersdag

Dit jaar organiseren we voor het eerst een inwerkprogramma voor alle Gelderse wethouders. Elkaar beter kennen en informatie uitwisselen staan hierin centraal.

IconAanmelden
Terugblik Banner
3 maart 2020

Kijken naar de positie van Statenleden

Terugblik Banner
17 maart 2021

Deep Democracy: Van ‘nee’ naar ‘ja’

Algemeen Banner
15 februari 2022

De Gelderland Academie Podcast 1: Het coalitieakkoord

icon5 oktober 2022

Regionale avond Rivierenland

Deze avond is opgedeeld in twee onderdelen: een plenaire sessie over het raadsvoorstel regionale samenwerking en parallelle sessies van de gemeenschappelijke regelingen Avri, Regio Rivierenland en Uitvoeringsorganisatie Breedbandnetwerk Rivierenland.

IconAanmelden

Kunnen wij je verder helpen?

Wil je meer weten over een bepaald thema, wil jij ervaringen uitwisselen over een onderwerp of worstel je met bepaalde vraagstukken? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Avatar

Rianne van Dreumel

Coördinator communicatie

Meld je aan voor Mijn Gelderland Academie

Blijf op de hoogte en praat verder met collega’s over gezamenlijke interesses. Mijn GA is een (deels) besloten netwerk- en kennisomgeving. Volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren uit Gelderland kunnen hiervoor een profiel aanmaken. Met Mijn GA brengen we kennis samen en verbinden we op Gelders niveau.

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.