Banner
Algemeen Banner

Vanwege COVID-19 zijn al onze bijeenkomsten geannuleerd tot in elk geval 1 juni 2020. De komende tijd bekijken we naar welk moment we deze kunnen verplaatsen. We vragen iedereen om de richtlijnen van de overheid en het RIVM in acht te nemen. Pas goed op jezelf en op elkaar!

We kunnen ons goed voorstellen dat je met vragen zit over wat COVID-19/het coronavirus betekent voor jouw functie en taken. We hebben een overzicht gemaakt van waar je als bijvoorbeeld raadslid, bestuurder of griffier terecht kunt met vragen. Maar ook waar je algemene informatie kunt vinden van het RIVM of over bijvoorbeeld digitaal vergaderen in deze tijden.
Met dank aan VNG , Provincie Gelderland, Democratie in Actie, Ministerie van BZK, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, Nederlands Genootschap van Burgemeesters, Vereniging van Gemeentesecretarissen, Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, Vereniging van Griffiers en Wethoudersvereniging.

Heb je vragen? Of kunnen wij je ergens mee helpen? Mail of bel gerust via info@gelderlandacademie.nl of 026 – 359 9018.

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.