Banner
Algemeen Banner

Sinds februari 2022 bestaat Mijn GA: een online kennis- en netwerkplatform voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland. Deze online omgeving is de ideale plek voor het vinden van praktische kennis en het zoeken van verbinding op Gelders niveau. Of je nu een ambtenaar bent die zijn netwerk wilt uitbreiden of een raadslid dat meer informatie zoekt over een specifiek thema: Mijn GA heeft voor iedere doelgroep iets te bieden.

Wat kun je met Mijn GA?

Na het aanmaken van een account voor Mijn GA krijg je toegang tot drie verschillende functionaliteiten: een kennisbank, een smoelenboek en informatieve groepen waar je je (vrijwillig) voor kunt aanmelden.

  • Kennisbank In de kennisbank van Mijn GA vind je informatieve artikelen, relevant nieuws, podcasts en uitgelichte bijeenkomsten van de Gelderland Academie. Deze informatie wordt voor jou gefilterd op basis van jouw functie en interesses.
  • Smoelenboek In het smoelenboek van Mijn GA is een overzicht te zien van alle collega’s die op dit moment gebruik maken van Mijn GA. Hierin heb je de mogelijkheid om te filteren op functie en/of organisatie. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een raadslid of wethouder in de gemeente Arnhem? Door te filteren kun je hem of haar gemakkelijk vinden en kun je contact opnemen via e-mail of via LinkedIn.
  • Groepen In de functionaliteit ‘Groepen’ van Mijn GA heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor één of meerdere groepen. Elk van deze groepen is gekoppeld aan een specifieke doelgroep en onderwerp, bijvoorbeeld de groep ‘Netwerk Participatie & de Omgevingswet’ voor ambtenaren. Overigens wordt voor deze groepen gebruik gemaakt van verschillende mediums. Dit kan gaan om een forum of een LinkedIn- of WhatsApp-groep. Erg interessant om op een informatieve manier van elkaar te leren én elkaar beter te leren kennen.

Maak ook een account aan!

Dus: wil jij op de hoogte blijven over onderwerpen die specifiek relevant zijn voor jou? Kennis delen en ervaringen op doen in verschillende groepen? Of in contact komen met collega’s binnen de provincie Gelderland? Maak dan een account aan voor Mijn GA.

Mijn GA is en blijft in ontwikkeling om goed aan te kunnen sluiten op wat jij nodig hebt. Loop je ergens tegenaan of heb je tips voor ons? Mail ons dan via info@gelderlandacademie.nl.

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.