Banner
Banner
Voor: Burgemeester, Gemeentesecretaris, Griffier
Icon30 januari 202010.00 - 16.30 uur
IconBesloten bijeenkomstBekend bij deelnemers

Werken in de bestuurlijke driehoek

De driehoek van burgemeester, secretaris en griffier is een nieuw overleggremium. Het kan daarom prettig zijn om ervaringen te delen met andere bestuurlijke driehoeken. Zodat iedereen zijn rol binnen de gemeente optimaal kan vervullen, de kwaliteit van de besluitvorming wordt vergroot en het plezier in het werk blijft.

De Gelderland Academie biedt de mogelijkheid tot intervisie. Tijdens de sessie worden praktische punten besproken zoals “Hoe werk je in en met een bestuurlijke driehoek?”, “Wat is de rol binnen de gemeente?” en “Wat werkt goed voor jouw driehoek en hoe zou het ook kunnen?”. Ook gaan deelnemers aan de slag met stellingen, vragen en methoden uit de deep democracy.

Onder leiding van Annemiek Meinen vindt op 30 januari een bijeenkomst plaats met vier Gelderse driehoeken. De inhoud van deze bijeenkomst wordt geheel in samenwerking met de deelnemers vastgesteld.

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Freya

Vragen over deze werkconferentie?