Banner
Banner
Voor: Burgemeester, Griffier, Raadslid, Wethouder
Icon14 december 202020.00 - 21.00 uur
IconOnline bijeenkomst
Deze bijeenkomst heeft op 14 december 2020 plaatsgevonden.

Webinar ‘COVID-19’ regio Gelderland-Midden

Op 1 december is de Tijdelijke Wet Maatregelen COVID-19 in werking getreden. De Gelderland Academie organiseert samen met de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden (VGGM) op maandag 14 december van 20.00 tot 21.00 uur een webinar over COVID-19 en deze wet.

Programma

In de webinar blikt Ahmed Marcouch (burgemeester van Arnhem en voorzitter van de VGGM) terug op de samenwerking m.b.t. de aanpak van COVID-19 in de afgelopen maanden, belangrijke gebeurtenissen en genomen besluiten. Daarnaast besteden we aandacht aan de ervaringen van de veiligheidsregio en de uitdagingen voor de GGD in deze tijd. De consequenties van de Tijdelijke Wet Maatregelen COVID-19 voor gemeenten en gemeenteraadsleden komen uiteraard ook aan de orde. Wat kan je als raadslid en hoe pak je dat aan? Tijdens de uitzending is er ruimte voor vragen, maar je kan ook vooraf vragen insturen via webinar@vggm.nl.

Meer informatie

Door VNG zijn twee (dezelfde) webinars voor raadsleden gegeven waarbij inhoudelijk op de Tijdelijke wet maatregelen COVID-19 is ingegaan. De webinars zijn hier terug te kijken. Deze webinar is de eerste in een reeks van webinars die de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) de komende maanden voor (met name) raadsleden organiseert.

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Freya

Vragen over deze werkconferentie?