Banner
Banner
Voor: Ambtenaar
Icon19 november 201913.30 - 17.30 uur
IconGemeentehuis ZevenaarKerkstraat 27, Zevenaar

Samen Sterk!

In samenwerking met de Zevenaar Academie organiseert de Gelderland Academie op dinsdag 19 november de tweede netwerkbijeenkomst ‘Samen Sterk!’ voor HR-medewerkers die zich bezig houden met interne opleidingen.

In mei was de eerste bijeenkomst van ‘Samen Sterk!’. Het was een inspirerende en waardevolle middag. Iedereen vond het fijn om collega’s van andere gemeenten te ontmoeten en ervaringen te delen. De aanwezigen wilden hier graag regelmatig een vervolg aan geven. Dit doen we dan ook op dinsdag 19 november.

We zijn te gast bij de gemeente Zevenaar. Daar zal Liesbeth van de Weerdhof vertellen over de eigen interne academie met opleidingen voor en door eigen medewerkers. Wat zijn de successen? Welke hobbels moesten genomen worden? Natuurlijk gaan we ook zelf aan de slag. We krijgen namelijk een inkijkje in het aanbod van de Zevenaar Academie via de workshops over creatief denken en visueel communiceren.

Het belooft weer een middag vol inspiratie te worden. Ook kun je meedenken over het vervolg van dit netwerk.

Programma

13.00 uurInloop met koffie en thee.

13.30 uurWat doet de Zevenaar Academie?Liesbeth van de Weerdhof laat ons op interactieve manier zien waar de Zevenaar Academie nu staat. Wat zijn de belangrijkste pijlers voor succes? Welke hobbels moesten zij nemen? Wat heeft anders uitgepakt dan verwacht? Ook neemt ze ons mee in de plannen voor de toekomst.

14.30 uurHoe verder?Wat kan de Gelderland Academie doen om dit Gelders netwerk op HR-gebied te faciliteren? De vorige keer zijn gegevens uitgewisseld en tools geopperd. Hoe gaan we nu verder? Wat is nodig?

14.50 uurPauze.

15.10 uurErvaar zelf wat de Zevenaar Academie doet.In twee rondes kun je proeven van twee workshops. Creatief denken: krijg meer inzicht in je denkprocessen. Durf jij ‘out of the box’ te denken? en Visueel communiceren: leer de basics van visueel denken en werken én pas ze meteen toe.

16.45 uurAfsluiting en borrel.Wie wordt de volgende gastgemeente?

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Aimée

Vragen over deze werkconferentie?