Banner
Banner
Voor: Fractievolger/burger(raads)lid, Raadslid
Icon21 augustus 202110.00 - 14.00 uur
IconCultuurcentrum OGtentRemigiusplein 9, Duiven

Zomeracademie (Sociale) media

Met ‘Raad voor 2022’ helpen we politieke partijen met de voorbereiding richting gemeenteraadsverkiezingen in 2022. We organiseren daarom in augustus twee zomeracademies voor leden van alle Gelderse politieke partijen. Op 21 augustus is het onderwerp (sociale) media en op 28 augustus staat het voorbereiden van de verkiezingen centraal.

In de zomeracademie ‘(Sociale) media’ worden twee workshops gegeven: sociale media en spreken in het openbaar. In de sociale mediaworkshop ga je aan de slag met hoe je jouw online kanalen het beste inzet, welke kanalen je gebruikt en hoe je je doelgroep bereikt. In de tweede workshop ga je aan de slag met spreken in het openbaar en leer je jouw politieke boodschap te vertellen in heldere en positieve taal. Je leert ook te kijken naar de verschillende doelgroepen met wie je spreekt. Denk daarbij aan inwoners, maar ook aan journalisten.

Geef bij je aanmelding aan of je beginner of gevorderd bent op online media.

Trainers

  • Lodewijk Bleijerveld – communicatiestrateeg, o.a. bij een waterschap en voorheen een landelijke partij.
  • Michael van Wier – campagnecommissie en webmaster Lokaal Hengelo.
  • Anne Graumans – trainer spreken in het openbaar en coördinator Kennispunt Lokale Politieke Partijen.

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Freya

Vragen over deze werkconferentie?