Banner
Banner
Voor: Fractievolger/burger(raads)lid, Raadslid
Icon3 juni 2021Vanaf 19.30 uur
IconOnline bijeenkomst
Deze bijeenkomst heeft op 3 juni 2021 plaatsgevonden.

(Digitale) Zienswijzenmarkt regio Rivierenland

De griffierskring Rivierenland nodigt de raadsleden uit de regio uit voor de Zienswijzenmarkt op donderdag 3 juni om 19.30 uur. Kom proeven bij onze kraampjes!

Zienswijzen GR’en

In twee rondes heb je de mogelijkheid om meer te weten te komen van de verschillende voorgestelde zienswijzen bij de jaarstukken en begrotingen van de gemeenschappelijke regelingen (GR’en) in Rivierenland. Ook (ideeën voor) amendementen en moties van raadsleden komen aan bod. Wat vinden de buren ervan? Waar zitten overeenkomsten en waar verschillen? Neem hier alvast kennis van via www.zienswijzengelderlandzuid.nl.

Zelf de zeepkist op

Heb je al ideeën over hoe je een zienswijze wil aanpassen? Ben je het niet eens met de door jouw college voorgestelde zienswijze? Mis je jouw standpunt in de zienswijze? Geef dat dan door aan jouw griffier en we maken een plaatsje voor je vrij in onze ‘speakerscorner’. Dat geeft jou de kans om je mede-raadsleden te overtuigen!
Kort voor de bijeenkomst maken we een overzicht van alle zienswijzen en ideeën tot verandering, zodat de verschillen en overeenkomsten helder in beeld zijn.

Programma

19.15 uurDigitale inloop

19.30 uurOpening en introductie

19.45 uurRonde 1 Zienswijzenmarkt

20.30 uurKorte pauze

20.45 uurRonde 2 Zienswijzenmarkt

21.30 uurEinde Zienswijzenmarkt

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Freya

Vragen over deze werkconferentie?