Banner
Banner
Voor: Fractievolger/burger(raads)lid, Raadslid
Icon14 februari 202219.00 - 21.30 uur
IconEventTheater Concertzaal OosterbeekRozensteeg 3 in Oosterbeek
Deze bijeenkomst heeft op 14 februari 2022 plaatsgevonden.

Bijeenkomst 'De P&C-cyclus'

De gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 komen al snel dichterbij en wellicht is dat voor jou het begin van een eerste raadstermijn! Ben je benieuwd naar wat er op je af komt?

Op maandagavond 14 februari organiseert de Gelderland Academie samen met de griffies van de regio Gelderland-Midden een regionale bijeenkomst over de planning-en-control (P&C) cyclus van de gemeente. Henk Boshove vertelt hoe die in elkaar zit. Wat is jouw rol als raadslid en waar moet je op letten? We spreken ook met Dick Schuurman, die vertelt wat de rol van de provincie is in de P&C-cyclus en wat zij voor jouw gemeente kunnen betekenen.

Met concrete voorbeelden uit de regio krijg je meer inzicht in deze cyclus, en natuurlijk krijg je van ons tips en trucs om jouw raadsperiode goed van start te gaan.

We sluiten de avond af met een hapje en een drankje. Een mooie kans om vast jouw nieuwe collega’s binnen de regio te ontmoeten.

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Aimée

Vragen over deze werkconferentie?