Banner
Banner
Voor:
Icon6 november 201910.00 - 18.00 uur
IconTheater OrpheusChurchillplein 1, Apeldoorn
Deze bijeenkomst heeft op 6 november 2019 plaatsgevonden.

Dag van Gelderland

Op de Dag van Gelderland werken we samen aan een nóg mooiere provincie! Dit jaar gaan we met elkaar in gesprek over drie onderwerpen die de aandacht verdienen: energietransitie, biodiversiteit en vestigingsklimaat. Provincie Gelderland nodigt inwoners, ondernemers, kennisinstellingen en overheden uit om mee te praten. De Gelderland Academie is aanwezig met een deelsessie over Samenwerken in netwerken.

Deelsessie ‘Samenwerken in netwerken’

Samenwerking tussen overheden gebeurt vaak in netwerkachtige constructies, waarbij ook inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties meedoen. Dit vraagt om een andere manier van samenwerken. Voor biodiversiteit, energietransitie en vestigingsklimaat geldt dit zeker. Samenwerken met de verschillende rollen en belangen van partners kan behoorlijk uitdagend zijn. Terwijl samen optrekken juist tot mooie resultaten kan leiden.

In de workshop nemen we je mee in hoe je gezamenlijk vanuit verschillende belangen kunt werken aan mooie resultaten, met veel draagvlak en energie. Je krijgt inzicht in hoe je effectief in netwerken kunt samenwerken en vanuit verschillende belangen kunt werken aan een gemeenschappelijk doel. Wat betekent netwerksamenwerking voor jouw rol, houding en gedrag? Hoe bereik je een positieve samenwerkingsrelatie, waarin je elkaar wil versterken en samen bouwt aan goede oplossingen?

Sprekers: Frans de Vijlder en Wenne Bergman (HAN)

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Christel

Vragen over deze werkconferentie?