Banner
Banner
Nieuwe democratie en burgerparticipatieVoor: Ambtenaren, Bestuurders, Volksvertegenwoordigers
Icon2 november 202115.30 - 19.30 uur
IconHuis der ProvincieMarkt 11, Arnhem

Conferentie 'Lokale democratie in beweging'

De lokale democratie is constant in beweging. Hoe zit het in jouw gemeente met de rolverandering van de overheid? Hoe actief betrek jij jouw inwoners? En wat gebeurt er binnen jouw organisatie wanneer een groep actieve inwoners ineens zelf initiatief neemt?

In verschillende workshops leer je van collega’s uit andere Gelderse gemeenten. Hoe gaan zij om met verandering en beweging binnen de lokale democratie? Ben je ook benieuwd? Kom dan op 2 november naar het Huis der Provincie in Arnhem*. Laat je inspireren en inspireer anderen met jouw ervaringen en ideeën. Kom ook in beweging!

De spreker tijdens de conferentie is Keklik Yücel. Zij is directeur van de Academie Mens en Arbeid aan de Hogeschool Saxion, politicoloog en voormalig Tweede Kamerlid (PvdA). Ze is gepokt en gemazeld in de ambtenarij, de politiek en maatschappelijke organisaties.

* Onder voorbehoud van de op dat moment geldende COVID-19-maatregelen.

Aanmelden

Ben jij er ook bij? Zet dinsdag 2 november alvast in jouw agenda. Na de zomer volgt het programma en de mogelijkheid om in te schrijven.

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan

Vragen over deze werkconferentie?