Banner
Banner
Voor: Ambtenaar
Icon14 mei 201913.00 - 17.00 uur
IconHuis der Provincie GelderlandMarkt 11, Arnhem
Deze bijeenkomst heeft op 14 mei 2019 plaatsgevonden.

Samen Sterk

In samenwerking met de Harderwijk Academie organiseert de Gelderland Academie de netwerkbijeenkomst ‘Samen Sterk!’ voor iedereen die zich bezig houdt met interne opleidingen.

Ben jij ook bezig met de vraag hoe je als gemeente jouw collega’s goed kunt voorbereiden op taken van de toekomst? Zoek je naar een manier om medewerkers meer eigen verantwoordelijkheid te geven voor hun eigen ontwikkeling? Heb je te maken met verschillende generaties binnen de organisatie? Wil je graag eens met collega’s van andere gemeenten sparren over dit soort vraagstukken?

Kom dan dinsdag 14 mei naar het Huis der Provincie in Arnhem. Samen met de gemeente Harderwijk organiseren we de netwerkbijeenkomst Samen Sterk. Harderwijk heeft een eigen academie voor medewerkers om te kunnen anticiperen op de toekomst en ze wil graag haar ervaring delen. De gemeente laat zien wat er allemaal goed gaat, maar ook waar ze tegenaan loopt. Ook kunnen we samen kijken naar manieren om krachten te bundelen op het gebied van HR.

Na de kennisuitwisseling neemt Emiel Nijenhuis je mee in een generatieproeverij. In deze workshop krijg je inzicht in de verschillende generaties. Ook biedt het stof tot nadenken over de waarden, opvattingen en handelwijzen van deze generaties én de impact daarvan op o.a. samenwerking, communicatie en innovatie.

Al met al een mooie middag die je niet mag missen. Je komt toch ook?

Programma

13:00Inloop met koffie en thee.

13:30Gedeputeerde Jan Markink en Charlotte Matthes van de Harderwijk Academie heten u welkom

13:45Interactieve uitwisseling over wensen, kansen, uitdagingen en do’s en dont’s voor een (mogelijke gezamenlijke) academie

15:00Emiel Nijenhuis van Koffie & Bubbels verzorgt een generatieproeverij

16:00Afsluiting met een hapje en drankje.

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Christel

Vragen over deze werkconferentie?