Banner
Banner
Voor: Burgemeester, Fractievolger/burger(raads)lid, Raadslid, Wethouder
Icon4 februari 202017.30 - 21.45 uur
IconBouw & Infra Park B.V. (gebouw 20)Ceintuurbaan 2, Harderwijk
Deze bijeenkomst heeft op 4 februari 2020 plaatsgevonden.

Bestuurlijke themabijeenkomst 'Klimaatadaptatie & water'

De Gelderland Academie organiseert samen met de Noord-Veluwse gemeenten Ermelo, Putten, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem en het Waterschap Vallei en Veluwe een bestuurlijke themabijeenkomst over klimaatadaptatie op dinsdagavond 4 februari 2020. Wij nodigen alle raadsleden en algemeen bestuursleden uit de regio van harte uit om te komen. Elke gemeente toont een eigen voorbeeld en uiteraard is er voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Het klimaat verandert in snel tempo en de gevolgen daarvan zijn in de regio Noord-Veluwe ook goed merkbaar. Tijdens deze themabijeenkomst besteden we aandacht aan die veranderingen. Ook kijken we vooruit naar de maatregelen die genomen kunnen en moeten worden.

Het programma bestaat uit verschillende korte plenaire sessies. Daarin word je geïnformeerd over de verschillende thema’s die te maken hebben met de huidige klimaatveranderingen.

Programma

17.30 uurInformatiemarkt met eten en drinken.

18.00 uurOpening informatiemarktdoor Bob Bergkamp, wethouder gemeente Oldebroek en voorzitter regionaal overleg Water en Klimaat Noord Veluwe.

19.00 uurPlenaire sessies

door Bob Bergkamp, wethouder gemeente Oldebroek en voorzitter regionaal overleg Water en Klimaat Noord Veluwe.

door Frans ter Maten – Waterschap Vallei en Veluwe.

door Lex Groenewold – GGD.

door o.a. gedragspsycholoog Kirsten Ruitenburg.

21.00 uurPlenaire afsluiting.

21.15 uurNapraten met een drankje.

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Aimée

Vragen over deze werkconferentie?