Banner
Banner
Voor: Gemeentesecretaris
Icon8 november 20249.30 - 14.00 uur
IconHet KoelhuisCoenensparkstraat 1 in Zutphen

Gelderse secretarissendag 2024

Gerben Karssenberg (Doetinchem) en Monique Stouten (Zutphen) organiseren dit jaar samen met de Gelderland Academie de Gelderse secretarissendag. We hopen jullie dan natuurlijk allemaal te zien. Net als vorige jaren willen we jullie inspireren met een mooi programma, maar ook voldoende tijd bieden voor nadere kennismaking en uitwisseling. Echt een bijeenkomst die je niet wilt missen!

Programma

9.00 uurInloop met koffie en thee

9.30 uurWelkomdoor Gerben Karssenberg (Doetinchem) en Monique Stouten (Zutphen)

9.45 uurProvinciesecretaris Frederik van Ardenne stelt zich voor

10.00 uur'Afgehaakt Gelderland'Josse de Voogd (onderzoeker en publicist, bekend van o.a. zijn werk ‘Atlas van afgehaakt Nederland’) vertelt ons meer over de politiek afgehaakte inwoner. Wie zijn deze mensen? Waarom haken zij af? Natuurlijk gaat Josse specifiek in op de situatie in Gelderland. Wat ziet hij in onze provincie?

11.00 uurPauze

11.20 uurBespiegelingenGabrielle Haanen, voormalig gemeentesecretaris van o.a. gemeente Utrecht, deelt graag haar kennis en ervaringen met je. Wat zijn haar bespiegelingen op het verhaal van Josse?

11.50 uurIn gesprekGerben en Monique gaan in gesprek met Eva Boswinkel (wethouder gemeente Zutphen). Wat ziet zij in haar gemeente? En welke kansen ziet zij?

12.15 uurLunchMet voldoende tijd om kennis met elkaar te maken, bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Aimée

Vragen over deze werkconferentie?