Banner
Banner
Voor: Burgemeester, Dijkgraaf, Gedeputeerde, Gemeentesecretaris, Heemraad, Wethouder
Icon10 september 202415.00 - 20.00 uur
IconKasteel de SchaffelaarStationsweg 6 in Barneveld

Gelderse Bestuurdersdag 2024

Op dinsdag 10 september is er weer een Gelderse Bestuurdersdag! Dé gelegenheid om samen te komen en kennis te maken met elkaar en de Gelderland Academie.

Gevarieerd programma

We hebben weer een mooi, afwisselend programma. In de sfeer van de locatie trappen we de bijeenkomst af met de ridders van Gelre. Zij nemen ons mee in een hink stap sprong door de Gelderse geschiedenis. Na het plenaire gedeelte zijn er diverse workshops waar we ingaan op actuele thema’s en we u kennis laten maken met het aanbod van de Gelderland Academie.

Mis deze dag niet

Zorg dat u deze dag vol inspiratie, kennis en ontmoetingen niet mist. Zet daarom 10 september 2024 alvast in uw agenda. Begin april volgt de officiële uitnodiging met het uitgebreide programma en de mogelijkheid tot aanmelden.

Aanmelden?

Het is nog niet mogelijk om aan te melden.

Deze middag is voor burgemeesters, wethouders, gemeentesecretarissen, commissaris van de Koning, gedeputeerden, provinciale directieleden, heemraden, dijkgraven en secretaris-directeuren uit de provincie Gelderland.

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Lisette

Vragen over deze werkconferentie?