Banner
Banner
Voor: Burgemeester, Gemeentesecretaris, Griffier
Icon17 juni 202410.00 - 16.00 uur
IconIn overleg met deelnemersN.v.t.

De bestuurlijke driehoek als krachtenveld in de gemeente

Gelderse gemeenten staan voor grote uitdagingen. Een goed geoliede bestuurlijke driehoek is essentieel om de besluitvorming bij complexe vraagstukken in de gemeenteraad en het college succesvol te laten verlopen. Hoe zorg je dat je als burgemeester, griffier en gemeentesecretaris het beste haalt uit de bestuurlijke driehoek?

Op maandag 17 juni 2024 organiseren we weer een intervisiebijeenkomst voor de bestuurlijke driehoek. Met drie driehoeken bekijken we het samenspel van burgemeester – griffier – gemeentesecretaris. We praten op basis van een uitwisseling over keuzes en vooral ook dilemma’s. Hoe kun je elkaar helpen om ieders eigen rol binnen de gemeente optimaal in te vullen? Onder leiding van Annemiek Meinen gaan we in een inspirerende omgeving met elkaar aan de slag.

Voorafgaand aan de intervisiebijeenkomst komt Annemiek langs om de behoeftes te inventariseren. Op basis van de voorgesprekken maakt ze een programma op maat.

Aanmelden?

Het is niet mogelijk om voor deze intervisiebijeenkomst aan te melden.

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Freya

Vragen over deze werkconferentie?