Banner
Banner
Voor: Fractievolger/burger(raads)lid, Raadslid
Icon18 oktober 202219.30 - 22.00 uur
IconKasteel WijchenKasteellaan 9 in Wijchen
Deze bijeenkomst heeft op 18 oktober 2022 plaatsgevonden.

Debat- en sociale mediatraining - regio Nijmegen

Op dinsdag 18 oktober organiseert de Gelderland Academie in samenwerking met de griffierskring Rijk van Nijmegen een bijeenkomst voor raadsleden uit de regio. Ben je dit jaar begonnen als nieuw raadslid? Of heb je er al een termijn opzitten? In deze training kan je je vaardigheden aanscherpen. Ook is er ruimte om kennis te maken met je collega’s uit de regio.

Programma

19.00 uurInloop

19.30 uurWelkom en gezamenlijke start

19.45 uurWorkshoprondeKeuze uit één van onderstaande sessies. Per training kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Lukt het niet altijd om in een debat helder en krachtig te reageren op anderen? Wil jij constructiever debatteren en discussiëren? Samen beter besluiten nemen? In deze training ga je daarmee aan de slag! Met je collega’s uit de regio krijg je uitleg én is er natuurlijk ruimte om te oefenen.

Maak jij al gebruik van sociale media? Zie jij ‘de zin’ van interactie op de sociale platformen, zoals Facebook, Instagram en TikTok? In deze training kijken we naar de kansen van sociale media. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over het plaatsen van een video en alles wat daarbij komt kijken. Weet jij ook wat je nog meer kan op sociale media? In deze training leer je het!

21.45 uurGezamenlijke afsluiting

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Aimée

Vragen over deze werkconferentie?