Banner
Banner
Voor: Ambtenaar, Wethouder
Icon19 mei 20229.30 - 17.00 uur
IconKoninklijke Burgers' ZooAntoon van Hooffplein 1 in Arnhem

Verbindingsdag sociaal domein

Inkoop sociaal domein Centraal Gelderland, Regio Centraal Gelderland en Gelderland Academie organiseren een Verbindingsdag voor de gecontracteerde zorgaanbieders, de gemeenten in de regio en betrokken partijen in de jeugdzorg! De Verbindingsdag vindt plaats op donderdag 19 mei in Burgers’ Zoo. Na twee jaar vol uitdagingen door de coronapandemie kijken wij ernaar uit om elkaar weer te ontmoeten en kennis te delen over actuele onderwerpen binnen het sociaal domein.

Ontmoeting, verbinding, samen leren en ontwikkelen in het sociaal domein staan centraal op deze Verbindingsdag 2022. Met het ochtendprogramma nemen wij u mee in het verhaal over kwaliteit en rechtmatigheid. Onderwerpen die de komende jaren een belangrijke rol spelen bij de inkoop van zorg voor de inwoners van Centraal Gelderland. Tussen de middag is er voldoende tijd om, onder het genot van een lunch, elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Het middagprogramma staat in het teken van positieve gezondheid. Hierbij staat niet de ziekte of beperking, maar een betekenisvol leven van mensen centraal. Onze sprekers laten zien dat er veel kansen liggen om te verbeteren en te vernieuwen, daarmee zullen ze ons bovenal inspireren. Onder leiding van dagvoorzitter Erik van der Pol gaan enkele gasten met elkaar en met u als bezoeker in gesprek over positieve gezondheid.

Voorlopig programma

9.30 uur – Ontvangst in Burgers’ Zoo in Arnhem
10.00 uur – Start ochtendprogramma
12.30 uur – Netwerklunch met informatiemarkt
13.30 uur – Start middagprogramma
16.45 uur – Einde van de Verbindingsdag

De Gelderland Academie is het kennis- en netwerkplatform van en voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren in Gelderland.

Vragen?
Image
Stel je vraag aan Lisette

Vragen over deze werkconferentie?