Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen Sterk! | 19 november 2019 | Zevenaar

19 november 2019 @ 13:30 - 17:30

In samenwerking met de Zevenaar Academie organiseert de Gelderland Academie op dinsdag 19 november de tweede netwerkbijeenkomst ‘Samen Sterk!’ voor HR-medewerkers die zich bezig houden met interne opleidingen.

In mei was de eerste bijeenkomst van ‘Samen Sterk!’. Het was een inspirerende en waardevolle middag. Iedereen vond het fijn om collega’s van andere gemeenten te ontmoeten en ervaringen te delen. De aanwezigen wilden hier graag regelmatig een vervolg aan geven. Dit doen we dan ook op dinsdag 19 november.

We zijn te gast bij de gemeente Zevenaar. Daar zal Liesbeth van de Weerdhof vertellen over de eigen interne academie met opleidingen voor en door eigen medewerkers. Wat zijn de successen? Welke hobbels moesten genomen worden? Natuurlijk gaan we ook zelf aan de slag. We krijgen namelijk een inkijkje in het aanbod van de Zevenaar Academie via de workshops over creatief denken en visueel communiceren.

Het belooft weer een middag vol inspiratie te worden. Ook kun je meedenken over het vervolg van dit netwerk.

Programma 19 november

13.00 uur Inloop met koffie en thee
13.30 uur Liesbeth van de Weerdhof laat ons op interactieve manier zien waar de Zevenaar Academie nu staat. Wat zijn de belangrijkste pijlers voor succes? Welke hobbels moesten zij nemen? Wat heeft anders uitgepakt dan verwacht? Ook neemt ze ons mee in de plannen voor de toekomst.
14.30 uur Wat kan de Gelderland Academie doen om dit Gelders netwerk op HR-gebied te faciliteren? De vorige keer zijn gegevens uitgewisseld en tools geopperd. Hoe gaan we nu verder? Wat is nodig?
14.50 uur Pauze
15.10 uur Ervaar zelf wat de Zevenaar Academie doet. In twee rondes kun je proeven van twee workshops, namelijk
– Creatief denken: krijg meer inzicht in je denkprocessen. Durf jij ‘out of the box’ te denken?
– Visueel communiceren: leer de basics van visueel denken en werken én pas ze meteen toe.
16.45 uur Afsluiting en borrel. Wie wordt de volgende gastgemeente?

Jij komt toch ook?

Bereikbaarheid
Het gemeentehuis van Zevenaar is vlakbij het treinstation.
Parkeren op het voorterrein van het gemeentehuis is op dit moment niet mogelijk. Je kunt wel gratis parkeren op de parkeerplaats naast het spoor (ingang Babberichseweg 2a). Dit is op ongeveer 5 minuten loopafstand. Je kunt ook kiezen voor betaald parkeren in de parkeergarage aan het Masiusplein of op een van de andere parkeerplaatsen in het centrum.

Inschrijven

Ja, ik meld me aan!

Gegevens

Datum:
19 november 2019
Tijd:
13:30 - 17:30

Organisator

Gelderland Academie
Telefoon:
026 - 359 9018
E-mail:
info@gelderlandacademie.nl
Website:
www.gelderlandacademie.nl

Locatie

Gemeentehuis Zevenaar
Kerkstraat 27
Zevenaar, 6901 AA Nederland