Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag van de Gelderse Griffier: Het goede gesprek | 17 januari 2020

17 januari 2020 @ 12:00 - 18:00

Griffier is soms een eenzaam beroep. Je bent de enige met deze functie in jouw gemeente. De Gelderland Academie biedt daarom de mogelijkheid om op Gelders niveau andere griffiers te ontmoeten. Het uitwisselen van ervaringen staat centraal.

Het goede gesprek

Zoals Bernadette Jansen (griffier van de gemeente Voorst) in het filmpje Save the date aangeeft, organiseert de Gelderland Academie op 17 januari 2020 voor de tweede keer ‘Het goede gesprek’. Deze keer gaan we met elkaar in gesprek over hoe je je staande houdt als griffier. Het is vaak niet makkelijk als eenpitter of met een klein team. Hoe ga je om met het spanningsveld tussen raad en college? Of met de spanning binnen de raad of de gemeente in het geheel?

Tijdens de bijeenkomst geven we je handvatten om hier op een positieve manier mee om te gaan. Ook krijg je tips voor als dat een keer niet lukt. Onder andere Erwin Geldorp (griffier van Dronten en oud-griffier van Zevenaar) deelt zijn ervaring. Vocal coach Harjo Pasveer geeft een workshop over stemgebruik en houding om zekerder over te komen. Een vertrouwenspersoon van de Vereniging van Griffiers is aanwezig om te laten weten wat zij voor je kunnen betekenen.

We zien je graag op 17 januari! Jij komt toch ook?

Alvast aanmelden?

Ja, ik meld me aan!

Gegevens

Datum:
17 januari 2020
Tijd:
12:00 - 18:00

Organisator

Gelderland Academie
Telefoon:
026 - 359 9018
E-mail:
info@gelderlandacademie.nl
Website:
www.gelderlandacademie.nl

Locatie

Huis der Provincie
Markt 11
Arnhem, Nederland
+ Google Maps