Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van Gelderland: deelsessie Samenwerken in netwerken | 6 november 2019 | Apeldoorn

6 november 2019 @ 10:00 - 18:00

Op de Dag van Gelderland werken we samen aan een nóg mooiere provincie! Dit jaar gaan we met elkaar in gesprek over drie onderwerpen die de aandacht verdienen: energietransitie, biodiversiteit en vestigingsklimaat. Provincie Gelderland nodigt inwoners, ondernemers, kennisinstellingen en overheden uit om mee te praten. De Gelderland Academie is aanwezig met een deelsessie over Samenwerken in netwerken.

Deelsessie

Samenwerking tussen overheden gebeurt vaak in netwerkachtige constructies, waarbij ook inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties meedoen. Dit vraagt om een andere manier van samenwerken. Voor biodiversiteit, energietransitie en vestigingsklimaat geldt dit zeker. Samenwerken met de verschillende rollen en belangen van partners kan behoorlijk uitdagend zijn. Terwijl samen optrekken juist tot mooie resultaten kan leiden.

In de workshop nemen we je mee in hoe je gezamenlijk vanuit verschillende belangen kunt werken aan mooie resultaten, met veel draagvlak en energie. Je krijgt inzicht in hoe je effectief in netwerken kunt samenwerken en vanuit verschillende belangen kunt werken aan een gemeenschappelijk doel. Wat betekent netwerksamenwerking voor jouw rol, houding en gedrag? Hoe bereik je een positieve samenwerkingsrelatie, waarin je elkaar wil versterken en samen bouwt aan goede oplossingen?

Sprekers: Frans de Vijlder en Wenne Bergman (HAN)

Aanmelden kan via de site van Dag van Gelderland

Gegevens

Datum:
6 november 2019
Tijd:
10:00 - 18:00

Organisator

Gelderland Academie
Telefoon:
026 - 359 9018
E-mail:
info@gelderlandacademie.nl
Website:
www.gelderlandacademie.nl

Locatie

Theater Orpheus, Apeldoorn
Churchillplein 1
Apeldoorn,
+ Google Maps