Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijeenkomst ‘Samen Sterk!’ | 14 Mei 2019 | Arnhem

14 mei @ 12:30 - 17:00

In samenwerking met de Harderwijk Academie organiseert de Gelderland Academie deze netwerk bijeenkomst ‘Samen Sterk!’ voor ambtenaren academies.

De provincie Gelderland bestaat uit 51 gemeenten die leren en ontwikkelen allemaal op een eigen wijze vorm en inhoud geven. Veel gemeenten hebben een eigen academie met een aanbod speciaal ontwikkeld voor de eigen ambtenaren. Wij brengen deze academies samen om buiten eigen kaders te kijken, geïnspireerd te worden, en van elkaar te leren. Op 14 mei gaan we hier samen een start mee maken.

Ben je als gemeente bezig met de vraag: ‘hoe kunnen we onze interne ambtenaren voorbereiden op de toekomst?’  Wil jouw gemeente wellicht een eigen academie oprichten? Of heb je al een eigen academie en denk je momenteel na hoe deze vorm te geven? Kom dan op 14 mei naar het Huis der Provincie in Arnhem om hierover samen in gesprek te gaan. De gemeente Harderwijk zal als gastheer optreden en hun ervaring op dit onderwerp delen. Wat gaat hier goed? Waar lopen zij tegenaan? Waarom hebben zij gekozen voor een eigen academie?

Daarna zal Emiel Nijenhuis van Koffie & Bubbels een generatieproeverij verzorgen. Emiel zal ons op een creatieve wijze meenemen in de opvattingen, waarden en leerbehoeften van de verschillende generaties op de werkvloer.

Al met al een erg mooie middag die je niet mag missen. Je komt toch ook?

Programma 14 mei:

12.30 uur            Inloop met koffie en thee

13.00 uur            Rondleiding in het vernieuwde Huis der Provincie door Bob Roelofs (griffier)

13.30 uur            Gedeputeerde Jan Markink en Charlotte Matthes van de Harderwijk Academie heten u welkom

13.45 uur            Interactieve uitwisseling over wensen, kansen, uitdagingen en do’s en dont’s voor een mogelijke gezamenlijke academie

15.00 uur            Emiel Nijenhuis van Koffie & Bubbels verzorgt een generatieproeverij

16.00 uur            Afsluiting met een hapje en drankje

Inschrijven:

Ja, ik meld me aan!

 

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
12:30 - 17:00

Locatie

Provinciehuis Gelderland
Markt 11
Arnhem, Gelderland 6811 CG Nederland
Telefoon:
026 359 9999

Organisator

Gelderland Academie
Telefoon:
026-359 8553
E-mail:
info@gelderlandacademie.nl
Website:
www.gelderlandacademie.nl