Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst ‘Samen Sterk!’ | 14 Mei 2019 | Arnhem

14 mei 2019 @ 13:00 - 17:00

In samenwerking met de Harderwijk Academie organiseert de Gelderland Academie de netwerkbijeenkomst ‘Samen Sterk!’ voor iedereen die zich bezig houdt met interne opleidingen.

Ben jij ook bezig met de vraag hoe je als gemeente jouw collega’s goed kunt voorbereiden op taken van de toekomst? Zoek je naar een manier om medewerkers meer eigen verantwoordelijkheid te geven voor hun eigen ontwikkeling? Heb je te maken met verschillende generaties binnen de organisatie? Wil je graag eens met collega’s van andere gemeenten sparren over dit soort vraagstukken?

Kom dan dinsdag 14 mei naar het Huis der Provincie in Arnhem. Samen met de gemeente Harderwijk organiseren we de netwerkbijeenkomst Samen Sterk. Harderwijk heeft een eigen academie voor medewerkers om te kunnen anticiperen op de toekomst en ze wil graag haar ervaring delen. De gemeente laat zien wat er allemaal goed gaat, maar ook waar ze tegenaan loopt. Ook kunnen we samen kijken naar manieren om krachten te bundelen op het gebied van HR.

Na de kennisuitwisseling neemt Emiel Nijenhuis je mee in een generatieproeverij. In deze workshop krijg je inzicht in de verschillende generaties. Ook biedt het stof tot nadenken over de waarden, opvattingen en handelwijzen van deze generaties én de impact daarvan op o.a. samenwerking, communicatie en innovatie.

Al met al een mooie middag die je niet mag missen. Je komt toch ook?

Programma 14 mei

13.00 uur Inloop met koffie en thee
13.30 uur Gedeputeerde Jan Markink en Charlotte Matthes van de Harderwijk Academie heten u welkom
13.45 uur Interactieve uitwisseling over wensen, kansen, uitdagingen en do’s en dont’s voor een (mogelijke gezamenlijke) academie
15.00 uur Emiel Nijenhuis van Koffie & Bubbels verzorgt een generatieproeverij
16.00 uur Afsluiting met een hapje en drankje

Inschrijven:

Ja, ik meld me aan!

 

Gegevens

Datum:
14 mei 2019
Tijd:
13:00 - 17:00

Organisator

Gelderland Academie
Telefoon:
026 - 359 9018
E-mail:
info@gelderlandacademie.nl
Website:
www.gelderlandacademie.nl

Locatie

Provinciehuis Gelderland
Markt 11
Arnhem, Gelderland 6811 CG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
026 359 9999