Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Werken in de bestuurlijke driehoek | 2 september 2019 | Gelderland

2 september @ 10:00 - 16:30

De driehoek van burgemeester, secretaris en griffier is een nieuw overleggremium. Het kan daarom prettig zijn om ervaringen te delen met andere bestuurlijke driehoeken. Zodat iedereen zijn rol binnen de gemeente optimaal kan vervullen, de kwaliteit van de besluitvorming wordt vergroot en het plezier in het werk blijft.

De Gelderland Academie biedt de mogelijkheid tot intervisie. Tijdens de sessie worden praktische punten besproken zoals “Hoe werk je in en met een bestuurlijke driehoek?”, “Wat is de rol binnen de gemeente?” en “Wat werkt goed voor jouw driehoek en hoe zou het ook kunnen?”. Ook gaan deelnemers aan de slag met stellingen, vragen en methoden uit de deep democracy.

Onder leiding van Annemiek Meinen vindt op 2 september een bijeenkomst plaats met drie Gelderse driehoeken. De inhoud van deze bijeenkomst wordt geheel in samenwerking met de deelnemers vastgesteld.

Ook interesse in een dergelijke bijeenkomst voor jouw bestuurlijke driehoek? Neem contact op met Freya van Os, freyavanos@vnggelderland.nl

Gegevens

Datum:
2 september
Tijd:
10:00 - 16:30

Organisator

Gelderland Academie
Telefoon:
026 - 359 9018
E-mail:
info@gelderlandacademie.nl
Website:
www.gelderlandacademie.nl